Levyt

MINÄ POLJEN, SINÄ OHJAAT (2013) LMKCD03

LuoMuKanteleitten kolmas CD julkaistiin marraskuussa 2013. Levy on jälleen osoitus luovan musisoinnin ja tinkimättömän työskentelyn synnyttämistä hedelmistä.

Nyt erikoistarjoushintaan 10 euroa.

TUULELLA, SATEELLAKIN (2009) LMKCD02

LuoMuKanteleitten toinen CD julkaistiin lokakuussa 2009. Levy valittiin vuoden lopussa Pelimanni-lehden ja kansanmusiikki.fi -portaalin lukijaäänestyksessä Vuoden kansanmusiikkilevyksi. Mukana levyllä on 29 soittajaa, joiden käsissä kanteleen monipuolisuus sekä herkkänä tunteiden tulkkina että iloisena pelimannisoittimena tulee jälleen taitavasti todistettua. Hinta 10 euroa.

HULLU MINÄ OLIN (2005) LMKCD01

LuoMuKanteleitten ensimmäinen CD julkaistiin kesällä 2005. Levy on innostava näyte yhtyeen taidoista, onhan lähes puolet levyn kappaleista yhtyeen jäsenten omia sävellyksiä. Toinen puoli sisältää puolestaan sekä perinteistä että uudempaa kantelemusiikkia ja lauluja. (Loppuunmyyty)

OSTA OMAKSESI MAINIOTA KANTELEMUSIIKKIA!

LuoMuKanteleitten kahta viimeisintä levyjä voi ostaa suoraan meiltä. Maksa levyn hinta LuoMuKanteleet-yhtyeen tilille Nordea FI5612283000035244 ja kirjoita viestiosaan nimesi ja osoitteesi sekä haluamasi levyn nimi. Lähetämme levyn antamaasi osoitteeseen kuluitta.

Levyjä myy myös Suomen Kansanmusiikkiliitto