fbpx
Luoteis-Helsingin musiikkiopiston logo
Ilmoittaudu nyt syksyn 2024 muskari- ja soitinkaruselliryhmiin!

Oppilaan opas

Eepos-tunnukset

Saat omat henkilökohtaiset tunnukset oppilaan sähköiseen opintokirjaan Eepokseen musiikkiopiston opintojen aloittamisen yhteydessä. Mikäli tunnuksesi ovat kadonneet tai kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä musiikkiopiston toimistoon sähköpostitse (toimisto@luhmo.fi).

Ovikoodi

Musiikkiopiston sisäänkäynti tapahtuu vain Kuparitien puolelta. Ovessa on ovikoodi, joka on lähetetty oppilaille ja huoltajille oppilaskirjeessä lukukauden alussa.

Yhteydenpito

Yhteydenpito oppilaan kodin ja opettajan välillä on tärkeää koko opintojen ajan, näin huoltajilla ja opettajilla on yhteinen käsitys opintojen etenemisestä ja oppilaan tukemisesta koko opintopolun ajan.

Henkilökuntamme sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@luhmo.fi.

Opettaja voi myös sopia oppilaiden ja huoltajien kanssa muita tapoja sujuvaan yhteydenpitoon lukukauden aikana (esim. Whatsapp, tekstarit, puhelut).

Oppilaan sairastuessa

Oppilaan sairastuessa siitä on tärkeää ilmoittaa heti kaikille kyseisen oppilaan opettajille. Oppilaan poissaoloja ei korvata. Jos oppilas on yhtäjaksoisesti yli 2 kk sairaana (lääkärintodistuksella), voidaan harkita lukukausimaksun osittaista palautusta anomusta vastaan. Jos oppilaalla on esimerkiksi käsi kipsissä, soittotunneilla voidaan tehdä soveltavia harjoituksia.