fbpx
Luoteis-Helsingin musiikkiopiston logo
Haku lukuvuodelle 2024–2025 nyt käynnissä!

Luoteis-Helsingin musiikkiopiston kannatusyhdistys ry

Luoteis-Helsingin musiikkiopiston toimintaa ylläpitää Luoteis-Helsingin musiikkiopiston kannatusyhdistys ry (Y-tunnus 0625931-2).

Kannatusyhdistyksen jäsenenä tuet oppilaitoksemme toimintaa ja voit vaikuttaa äänestysoikeudella sääntömääräisessä vuosikokouksessa.

Yhdistyksen vuosikokous pidetään yleensä maaliskuun lopulla, kun edellisen vuoden  tilinpäätös ja ja kuluvan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio on saatu käsiteltyä hallituksessa.

Kannatusyhdistyksen vapaaehtoinen jäsenmaksu on 10 € / henkilöjäsen ja se laskutetaan automaattisesti kaikilta syyslukukausimaksun yhteydessä. Ainaisjäsenyys 85 €.

Jäsenmaksun maksaneet liittyvät automaattisesti jäseneksi kannatusyhdistykseen.

Hallitus

Luoteis-Helsingin musiikkiopiston jäsenistöstä valittava hallitus päättää mm. musiikkiopiston tulevaisuuden suunnitelmista, lukukausimaksuista ja tekee musiikkiopiston toimintaan liittyviä päätöksiä.

Jos olet kiinnostunut hallitustoiminnasta ja haluat päästä seuraamaan musiikkiopiston toimintaa aitiopaikalta,ota yhteyttä: sirpa.huuskonen@luhmo.fi

Kokoukset

27.3.2023 Luoteis-Helsingin musiikkiopiston kannatusyhdistys r.y: n sääntömääräinen vuosikokous. Lue lisää. 

Hallitus

Kannatusyhdistyksen hallitus valitaan kannatusyhdistyksen jäsenistöstä. Hallituksen kokoukset pidetään lähi- & etäkokouksina.

Luoteis-Helsingin musiikkiopiston hallitus 2023-2024

Puheenjohtaja
Eeva Ikonen

Jäsenet
Päivi Honkatukia, varapuheenjohtaja
Johanna Kettunen-Huang
Minna Rosendahl
Markku Siltanen
Riitta Skoglund
Carita Elshout
Teijo Mathlin

 

Henkilöstöedustaja
Mika Kirsi

Esittelijä, sihteeri
Sirpa Huuskonen

Yhteistyökumppanit

Luoteis-Helsingin musiikkiopiston opetustoiminta noudattaa Opetushallituksen laatimia valtakunnallisia Taiteen perusopetuksen (TPO) opetussuunnitelman perusteissa määriteltyjä musiikin laajan oppimäärän tehtäviä, arvopohjaa ja yleisiä tavoitteita. 

Toimintaamme tukevat Opetushallitus, Helsingin kaupunki ja Opetus- ja kulltturiministeriö.

helsinki-nettiin-nostokuva_web