Solistinen opetus siirtyy lähiopetukseen rajoitetusti 1.2.2021 alkaen

Kaikki ryhmäopetus jatkuu etäopetuksena.

Solistiset oppilaat (soitto- ja laulutunnit):

1. Alle 20-vuotiaiden solistiset tunnit voidaan järjestää 1.2.2021 alkaen lähiopetuksena. Opettajan harkinnan mukaan alle 20-vuotiaiden solistinen tunti voidaan järjestää jatkossakin etäopetuksena. Opettajat ovat yhteydessä oppilaisiin.
2. 20 vuotta täyttäneiden oppilaiden solistinen opetus jatkuu toistaiseksi etäopetuksena.
3. Mupe-, yhteismusisointi-, yhtye- ja muu ryhmäopetus jatkuu toistaiseksi etäopetuksena. Opettajat ovat yhteydessä oppilaisiin.

Soitinkaruselli-, soitinpaja- ja muskarioppilaat:

1. Soitinkaruselli jatkuu etäopetuksena toistaiseksi
2. Soitinpaja jatkuu etäopetuksena toistaiseksi
3. Muskari jatkuu etäopetuksena toistaiseksi

 

Turvallisuusohjeet:

1. 12 vuotta täyttäneet oppilaat käyttävät kasvomaskia opiston tiloissa ja oppitunnin aikana (silloin kun mahdollista), ellei oppilaalla ole terveydellistä syytä olla käyttämättä kasvomaskia. Suosituksena on käyttää kertakäyttöistä kirurgista maskia. Tätä nuoremmat voivat käyttää kasvomaskia huoltajan harkinnan mukaan. Oppilaat tuovat kasvomaskit mukaan tunnille.

2. Lähiopetukseen ei voi osallistua sairaana, puolikuntoisena eikä karanteenimääräyksen tai -suosituksen aikana. Ulkomailta palatessa oppilas ei voi osallistua lähiopetukseen viranomaisen karanteenimääräyksen tai -suosituksen aikana

3. Oppilaan saattajat eivät voi tulla opiston tiloihin. Alle kouluikäisten solististen oppilaiden kohdalla voidaan harkita erityisjärjestelyä (myös esim. etätuntien järjestämistä).

4. Oppilaat saapuvat opiston tiloihin mahdollisimman täsmällisesti ja poistuvat mahdollisimman ripeästi tunnin päätyttyä. Kädet pestään ennen tunnille saapumista.

4. Pyydämme ilmoittamaan lähiopetukseen osallistuneen oppilaan koronatartunnasta rehtorille sähköpostitse (sirpa.huuskonen@luhmo.fi) tai puhelimitse (050 556 8811)